Fy fasen för svartsjuka…

Heloo gott folk!
Har varit otroligt produktiv ett tag nu så här kommer en liten summering av sista tidens göromål:
Har rivit en massa i källaren, övervåningen och som bekant altangolvet. Containern är nu borta och lättnaden är stor… Mycket skönt att slänga skräp!
Köpte världens bästa pryl i förra veckan: en färgspruta!! Nu är det slut på penslar och långtråkiga målartimmar… här ska sprutas!! yihaa!
Hann inte spruta något innan helgen då det var midsommar. Vi begav oss till Malmö och hade en mycket trevlig och lugn midsommar med familjen Skåne! Tjöt och massvis med supergod mat! Fick vara lite finsnickare också då en av Mirande dockskåpsmöbler behövde renoveras… Tur att jag inte tog med de stora skruvtvingarna… ;)

I söndags så började jag tvätta av altanstaketet med högtryckstvätt. Har en otroligt stark högtryckstvätt, fungerar som bläster! Perfekt… färgen bara yr!!!

Men idag så kom svartsjukan… fy fasen… Daniela skrattade hånfullt åt mig… Vad hade då hänt?? Jo gott folk… skulle tvätta av garagedörrarna med högtryckstvätten.. De var tydligen riktigt smutsiga…. och jag fick svartsjukan… var svartårickig över precis hela kroppen… Skiten yrde när jag drog på högtrycken men trodde inte för min värld att det var så illa… tur ingen tog kort på mig… jag var HELT svart…

SEN kom vitsjukan!!!
Fick äntligen använda min nyinköpta målarspruta!! Hej och hå så jäkla smidigt det gick att måla med spruta!! Ska fortsätta imorgon också… MEN ska då ha keps och tröja.. jag var HELT vit efter att ha sprutat staketet… det yr en hel del kan nämnas… hehe..

SÅ idag har det varit en dag fyllt av konstiga sjukdomar, glass, målarfärg, Ljungbyutflykt och nu på kvällen: fotboll givetvis!
¨
Oliver har varit på ett otroligt bushumör idag! Han gillar sol och att åka bil så det har varit stoj och stim hela dagen… Pratar och jollrar hela tiden och är som en liten solstråle! Inga sur miner inte! Så söt!


Vad har denna hund med saken att göra? Inte ett skit…

One Response to “Fy fasen för svartsjuka…”

  1. Malin Says:

    Hej, nyfiken på vilket märke på målarsprutan, vart du köpt den o hur mkt den kostade? /Malin :)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu