Va?

Där ja…
Det var ett tag sen!
Händer inte massvis nu, har en del i firman men annars går jag mest och hostar… Har en rethosta som inte vill lämna mig… :(
Ska ringa Mr Magic idag och se om han har lite medikament på hyllan! ;)

Oliver däremot händer det mycket med… Han går i stort sett obehindrat nu, babblar som bara den och nya saker händer varje dag! Oerhört priviligerat att vara hemma och se denna utveckling!

På jobbfronten så händer det inte mycket, har en hel del trådar ute, är nära ett riktigt drömjobb, men vågar inte hoppas på för mycket… Vi är fortfarande fyra personer som slåss om jobbet… Tänk om man visste vilka de andra var… ;)

Till det lite mer roliga!! På måndag drar jag till Italien!! Ska kolla på Milan – Tottenham! Ska bli fantastiskt! En av världens finaste arenor, ett Milan med Zlatan, men framförallt världens bästa lag: TOTTENHAM!!!

Ska förresten köpa en braskamin! Ska bli riktigt mysigt nästa vinter! Se bild nedan… tror det blir en sådan, finns mycket att välja på….

Har börjat snöa in på Aston Martin… igen… suck… varför är dom så dyra ? Pratade dock med en kille på Aston Martin i Stockholm som gärna ville byta in min kombi … Han hade en trevlig bil (se bild under vedspisen) dock ville han ha min kombi plus ett mindre hus i byte mot denna underbara bil…

Nej gott folk (om det nu är någon som läser min evangelier) är det dags för frukost!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu