Fantomen går igen!

Hej hopp!

Här händer det grejer vill jag lova!
Våra badrum är färdigkaklade och sista badrummet blir möblerat nu i veckan! Fantastiskt gott! Har blivit riktigt bra också! Kommer bilder så småningom!

Har även börjat byta golv i köket, hade ett vitt laminat tidigare men tyckte inte om detta och hittade ett fantastiskt läckert klinkersliknande mörkt golv så slog till! La halva igår, får idag besök av doktor Bladh som ska hjälpa mig med andra halvan!

Köpte även ett suveränt golv till hobbyrummet: 50*50 självhäftande textilplattor. Vilken underbar uppfinning! Blir kanonbra och så smidigt att lägga. Daniela är satt på denna syssla så nu händer det grejor på alla våningar!
Blev så kär i dessa plattor att jag tror det blir denna lösning även i trappa/hall… Om ers höghet tillåter… ;)

Fantomen ja! Sålde av min kära Korg M3 synth för ett tag sedan och har suktat efter en Roland Fantom G6 ett tag… Dock så känns det lite omotiverat att lägga mer pengar på en synth än vad en billig begagnad bil kostar (särskilt när man är totalt omusikalisk) men hittade en lätt begagnad till ett rent oslagbart pris! Slog till! Imorgon kommer den.. min alldeles egen Fantom!! :)

Oliver! Denna lilla underbaring!
Springer runt och babblar hela tiden. Man märker mer och mer av en liten personlighet som börjar växa fram. Härmas så gott det går och klämmer fram nya ord hela tiden. Dock är dom lite svårförstådda… Mamma, sitta, titta, pappa, akta är dock några ord som man förstår. Helt fantastiskt att ha en liten underbar parvel!

AIK!! ”Bottenlaget” som ingen trodde skulle kunna hålla sig kvar i Elitserien.. I sista matchen av grundserien gick de upp som sista lag för en slutspelsplats. HV71 regerande mästare valde att i första omgången av slutspelet möta AIK, på pappret sämsta laget… Slutspelet spelas i bäst av sju matcher… AIK slog ut HV, de s.k. mästarna med 4-0 i matcher!
Sug på den!

Tottenham: jag var själv nere i Milano och kikade på deras Champinos League match mot Milan. Milan som själva kallar sig Världens bästa lag. (De är de mesta Mästarna inom Europacupfotboll). Tottenham vann den matchen med 1-0 och returmötet slutade 0-0. Starkt!! Så nu är det avancemang i Champions League!

Dallas Stars i NHL har börjat samla poäng igen och är nu på slutspelsplats! Kom igen nu Loui, Niclas och Tom! Tre svenska finns där och de har varit lysande alla tre!

Nehe… är ni kvar? Mitt babblande är slut för nu.. höres!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu